MEDIA & MARKETING

Dedeman lanseaza o noua campanie de comunicare (Vezi VIDEO)

30 martie 2010, ora 13:54 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Fotoliu.medie.jpg
Noua campanie de comunicare Dedeman, care se va derula pe tot parcursul anului pe TV, outdoor si radio, are in centru familia, ca si anul trecut, noutatea constand in solutiile propuse pentru "tratarea" monotoniei din cuplu.
Campania, care cuprinde si cinci spoturi ce vor rula pe 13 posturi, este semnata de McCann Erickson.

Din echipa agentiei au facut parte Gabriela Alexandrescu, group account director, Anamaria Ionita, account manager, Alexandru Rosca, senior account executive, Adriana Pascan, group creative director, Adela Dan, senior copywriter, Ela Ciorita, art director, Raluca Iacob, strategic planner, Tiberiu Munteanu, A/V production manager, Alina Carasol, media manager si Monica Stoica, media planner din partea Universal McCann.

Retailerul de materiale de constructii si pentru amenajari interioare Dedeman are in prezent 17 magazine si 3.500 de angajati.Din grupul de comunicare McCann WorldGroup Romania fac parte agentiile McCann Erickson, Momentum, Universal McCann, McCann PR si MRM Worldwide. La nivel international, este parte a McCann WorldGroup, prezenta in 205 orase din 132 de tari.

DailyBusiness Video: Dedeman
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 00:20
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter