MEDIA & MARKETING, CARIERE

Discovery anunta schimbari in echipa de vanzari catre operatorii de cablu si satelit

19 octombrie 2010, ora 11:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Discovery Networks Europa Centrala a operat schimbari in echipa de vanzari catre operatorii de cablu si satelit, ce au intrat in vigoare de la 1 octombrie, a anuntat marti compania.
Astfel, Laszlo Vantsa a fost promovat in postul de director de vanzari catre operatorii de cablu si satelit din Ungaria si Romania si va superviza colaborarea cu partenerii Discovery, cu scopul de a maximiza vanzarile pe cele doua piete. Laszlo face parte din echipa Discovery din 2006.

In mod similar, Karol Bek a fost promovat in postul de director de vanzari catre operatorii de cablu si satelit din Polonia, Republica Ceha si Slovacia.

Kinga Toth, cea care a ocupat anterior functia de director de vanzari pe Europa Centrala, a decis sa urmeze noi oportunitati, in afara companiei.Discovery Communications este compania numarul unu in lume in productia de programe documentare, ajungand in casele a peste 1,5 miliarde de abonati, din peste 180 de tari.

In Europa, Orientul Mijlociu si Africa, exista 13 marci Discovery, disponibile unui numar de 230 milioane de abonati, din 115 tari, oferind programe adaptate in 28 de limbi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 27 Februarie 2021, 05:25
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter