MEDIA & MARKETING

Discovery si PGA TOUR lanseaza GOLF TV

23 octombrie 2018, ora 12:19 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Rory - Credit Getty Images.jpg
Discovery și PGA TOUR lansează GOLFTV, un produs susținut de PGA TOUR, marcă distinctivă pentru canalul care va uni comunitatea fanilor de golf din întreaga lume. De asemenea, GOLFTV va susține și noul serviciu de streaming video live și la cerere, care va fi lansat la nivel mondial în afara Statelor Unite, inclusive în România, începând cu 1 ianuarie 2019.

GOLFTV va fi o destinație unică pentru fanii care doresc acces la cea mai vastă gamă de conținut de golf. Cu un portofoliu tot mai mare de conținut, noul canal va cuprinde multe dintre cele mai interesante momente, turneele dar și superstarurile acestui sport, pe orice ecran și dispozitiv.  

Rory McIlroy – jucător de golf profesionist – foto Getty Images
  Fanii golfului vor putea experimenta un produs îmbunătățit atât din prisma știrilor cât și a divertismentului. GOLF TV va difuza peste 2.000 de ore de acțiune în direct în fiecare an, precum și un conținut premium extins, la cerere. Transmisiunile în direct vor include cele șase turnee care operează sub umbrela PGA TOUR și aproape 150 de alte turnee anuale – inclusiv THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs și Presidents Cup.  

“Obiectivul nostru pe termen lung este de a crea o experiență de neegalat care să sporească cu adevărat modul în care fanii de pe întreg mapamondul urmăresc, joacă și intră în contact cu acest sport în fiecare zi. Lansarea noului brand GOLFTV este un pas extraordinar în călătoria noastră. Bazându-ne pe experiența Discovery de a spune povești inspirate din realitate și de a interacționa cu consumatorii prin platformele directe am format deja o echipă de talie mondială pentru acest proiect.” a declarat Alex Kaplan, președinte și director general, Discovery Golf.  

Lansarea mărcii GOLFTV este rodul alianței strategice dintre Discovery și PGA TOUR, anunțată în luna iunie. Pe lângă serviciul GOLFTV, această înțelegere care este valabilă pentru o perioadă de 12 ani va gestiona drepturile internaționale multi-platformă ale PGA TOUR, inclusiv drepturile TV.  Discovery lucrează deja pentru a realiza o strategie clară de distribuție și difuzare a portofoliului, optimizând acoperirea prin intermediul platformelor de tipul free-to-air, pay-TV sau digitale. De asemenea, Discovery va lucra și cu distribuitorii și partenerii deja existenți ai PGA Tour, întocmai pentru a susține și dezvolta popularitatea acestui sport. Transmisiunile în direct ale PGA TOUR vor deveni disponibile prin intermediul GOLFTV, în conformitate cu data de activare a drepturilor fiecărei piețe în parte.

Serviciul de streaming video GOLFTV

GOLFTV va înlocui PGA TOUR LIVE pe piețele globale (în afara Statelor Unite). Utilizatorii de pe toate piețele se pot abona la o gamă largă de conținut de golf și de programe pe GOLFTV, cu adăugarea conținutului exclusiv în direct, marca PGA TOUR, conform drepturilor fiecărei piețe în parte.

Australia, Canada, Italia, Japonia, Olanda, Portugalia, Rusia și Spania* se numără printre piețele/teritoriile care vor beneficia în anul 2019 de transmisiuni GOLF TV în direct.   Utilizatorii internaționali actuali ai PGA TOUR LIVE vor avea parte de o tranziție simplă la GOLFTV înainte de lansarea de pe 1 ianuarie 2019.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 25 Octombrie 2021, 07:05
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter