MEDIA & MARKETING

Drepturile online ale returului Steaua - Galatasaray se "intorc" la Intact (Update 1)

20 august 2008, ora 10:11 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
steaua-mediu.jpg
Drepturile de difuzare ale meciului retur Steaua - Galatasaray, care, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Augustin Roman, director de dezvoltare a site-ului Gsp.ro ar fi fost detinute de Pro TV, sunt totusi in "curtea" Intact, potrivit unei rectificari publicate de Roman pe blogul sau.
"Pe internet drepturile au fost la un pas de ProTv, insa tratativele nu s-au mai finalizat", conform oficialului Gsp.ro, site care este parte a Intact.

Maria Apostol, PR managerul ProTV, a confirmat pentru DailyBusiness.ro faptul ca drepturile de difuzare online a returului Steaua - Galatasaray nu au fost castigate de Pro.Intact a pierdut in favoarea ProTV drepturile de difuzare online la Steaua-Galatasaray (Articol initial)

19 august 2008, ora 19:12, autor(i): Andra Gheorghe 
Steaua a remizat 2-2 la Istanbul in primul meci, urmand sa joace calificarea la Bucuresti, pe 27 august
Steaua a remizat 2-2 la Istanbul in primul meci, urmand sa joace calificarea la Bucuresti, pe 27 august
Drepturile TV de difuzare pe Internet a returului Steaua-Galatasaray, meci din preliminariile Ligii Campionilor ce va avea loc saptamana viitoare, au fost castigate de Pro TV, potrivit lui Augustin Roman, director de dezvoltare al GSP.ro, site din trustul Intact.
Intact detine drepturile de transmisie ale meciului pe televiziune.

"In momentul in care s-au finalizat negocierile, si am aflat ca Intactul le-a cumparat (drepturile TV - n.r.) pentru Antena 1, i-am sunat ca sa le spun sa le cumpere si pe cele de pe online. Dar n-au facut-o, probabil inca nu au reflexul de a se gandi la online, asa ca Pro-ul le-a luat-o inainte. Bravo Pro TV", a declarat Augustin Roman pentru DailyBusiness.ro.

Potrivit directorului de dezvoltare al GSP.ro, ar exista cateva variante prin care Pro TV va difuza online returul Steaua- Galatasaray, expuse si pe blogul propriu: in conditiile in care semnalul pe satelit este ridicat de Antena 1, ProTV ar putea sa faca propria filmare pentru transmisia pe Internet sau ar putea cumpara difuzarea de la Antena 1.Drepturile TV pentru difuzarea returului Steaua - Galatasaray au fost negociate in urma cu circa 2 saptamani, surse din piata evaluand tranzactia castigata de Intact la 800.000 euro.

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii Pro TV nu au facut comentarii pe aceasta tema, pana la ora publicarii articolului.

Miza drepturilor de televizare pentru intalnirea Steaua - Galatasaray este audienta atrasa cu ocazia meciurilor care pot deschide drumul echipei romanesti catre Liga Campionilor, competitie care ofera doar pentru calificare un bonus de circa 10 milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 18 Ianuarie 2021, 21:50
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter