- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Dupa ce a stat 3 luni \”in probe\”, Presage a semnat pe un an pentru PR-ul Oxigen Plus

11 Mar, 15:07 • Redactia DailyBusiness
Presage | Public Relations & Public Affairs administreaza, din februarie, contul de relatii publice al companiei Oxigen Plus, activa pe piata echipamentelor medicale, au anuntat oficialii firmei de PR, care au precizat ca au semnat un contract pe 1 an cu noul client, fara sa divulge valoarea acestuia.
Dupa ce a stat 3 luni \in probe\, Presage a semnat pe un an pentru PR-ul Oxigen Plus

Agentiei i-a fost incredintat contul dupa o colaborare anterioara de 3 luni cu Gemisa Investments, grupul de investitii care controleaza compania Oxigen Plus.

„Dupa un trimestru de colaborare cu Presage | Public Relations & Public Affairs, Gemisa Investments incredinteaza aceleiasi agentii de comunicare cea de a doua companie din portofoliu”, au declarat oficialii agentiei.

Presage va oferi Oxigen Plus servicii de corporate communication, financial communication si media relations, precum si servicii de consultanta in relationarea B2B si alte actiuni specifice, parte din strategia de promovare stabilita in raport cu obiectivele de business setate de Oxigen Plus pentru 2010.

Oxigen Plus este o companie privata de servicii din Romania axata pe vanzarea si inchirierea de echipamente medicale pentru oxigenoterapie (inclusiv terapie la domiciliu), tratamentul sindromului de apnee in somn si alte boli cronice asociate cu dificultati respiratorii.

Presage | Public Relations & Public Affairs este o agentie de comunicare si relatii publice infiintata in 2008, ce ofera servicii de consultanta in comunicare strategica, media relations, event management, comunicare B2B si public affairs, precum si instrumente de analiza de imagine si audit media.

Printre clientii Presage se numara A&D Pharma, Clubul Ilustratorilor de Carte, Fabryo Corporation, Farmexpert DCI, Fleet Management Services, Hell Energy Group, InBev Romania, Mivan Development, Ozone Laboratories, Shapir Engineering Group, SOS Satele Copiilor, Special Air Services, Wolf Theiss.