- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Filmele lansate de MediaPro Distribution in primele 3 luni au atras incasari de peste 6 mil. lei

30 Mar, 16:34 • Redactia DailyBusiness
Filmele lansate de MediaPro Distribution in primul trimestru al anului 2011 au acumulat incasari brute de 6,2 mil. lei, rezultand intr-o cota de piata de 26%, a anuntat miercuri distribuitorul de filme.
Filmele lansate de MediaPro Distribution in primele 3 luni au atras incasari de peste 6 mil. lei

Cu aceasta cota, MediaPro Distribution este liderul pietei de distributie cinematografica din Romania, conform reprezentantilor companiei.

Box office-ul romanesc a fost condus in weekend-ul de premiera de 4 dintre cele 7 filme pe care MediaPro Distribution le-a adus pe marile ecrane din Romania in aceasta perioada, respectiv „Anotimpul vrajitoarei”, „Necunoscutul”, „Drive Angry 3D: Iadul se dezlantuie” si „Ritualul”, scrie Mediafax.

MediaPro Distribution este parte integranta a MediaPro Entertainment, divizia de continut a companiei Central European Media Enterprises, unul dintre cele mai puternice grupuri media din Europa Centrala si de Est.

In 2009, MediaPro Distribution se afla pe locul 4 intr-un top al distribuitorilor de filme in functie de numarul de spectatori atrasi in cinematografe, dupa IntercomFilm, Ro Image 2000 si Odeon Cineplex.