- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Fosta sefa a stirilor Antena 3 isi ia oamenii la B1 TV

04 Jan, 12:39 • Redactia DailyBusiness
Prezentatoarea de stiri Madalina Puscalau, Nelu Barbu - prezentator al rubricii de meteo, alaturi de alti membri ai echipei de stiri Antena 3, au demisionat din functii pentru a se alatura departamentului similar al postului de televiziune B1 TV, condus de Aura Titiriga, fosta sefa de pe stirile Antena 3, au declarat pentru DailyBusiness.ro surse apropiate Antena 3.
Fosta sefa a stirilor Antena 3 isi ia oamenii la B1 TV

Ieri (3 ianuarie) au aparut pe piata informatii potrivit carora 8 angajati ai departamentului de stiri Antena 3 au plecat la B1 TV, printre care Madalina Puscalau, Nelu Barbu, doi producatori, trei editori si un coordonator de transmisiuni. Informatiile au fost publicate pe blogul jurnalistului Adelin Petrisor, insa acestea nu au fost confirmate de oficialii Intact.

Plecarile din echipa de stiri a postului Antena 3 au avut loc in luna decembrie a anului trecut. Demisionarii au decis sa se alature echipei B1 TV, condusa de Aura Titiriga si Sorin Oancea, fost sef peste Antenele trustului Intact.

Oancea a parasit trustul Intact in noiembrie 2010, devenind actionar al B1 TV, unde controleaza 50% din postul de televiziune fondat de Bobby Paunescu.