- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Giga TV, pe micile ecrane. Vezi care sunt vedetele postului (Foto)

24 Jan, 11:20 • Redactia DailyBusiness
Postul Giga TV, detinut de omul de afaceri Gheorghe Stefan, a inceput sa emita luni seara, la ora 18:30, cu principalul jurnal al zilei, prezentat de Octavia Negre si Dan Boanta.
Giga TV, pe micile ecrane. Vezi care sunt vedetele postului (Foto)

Camelia Spataru, fost jurnalist al Pro TV si purtator de cuvant al Guvernului Tariceanu, Dan Boanta si Anca Florea, fosti jurnalisti ai Antenelor sau Florin Petrescu si Mirela Stoian, fosti membri ai grupului „Vacanta Mare” se numara printre vedetele postului Giga TV, care a inceput sa emita luni seara.

Si asta dupa ce, timp ce mai multe zile, pe post a rulat un spot care promova vedetele televiziunii. Printre acestea se numara Cristina Liberis, Nuami Dinescu sau Camelia Spataru.

De asemenea, postul generalist Giga TV a deschis ziua de marti, la ora 6.00, cu matinalul prezentat de Anisa Lupu si Ionut Grigore (foto). Matinalul va fi difuzat de luni pana vineri, intre ora 6.00 si 9.00.


Printre membri echipei News se numara Camelia Spataru, fost jurnalist Pro TV si purtator de cuvant in Guvernul Tariceanu, Dumitru Boanta, fost jurnalist al Antenelor sau Anca Florea, jurnalist al Intact.

De asemenea, printre membri echipei de divertisment se numara Florin Petrescu, Mirela Stoian sau Nuami Dinescu.

Giga TV a primit licenta de functionare de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) inca din luna mai a anului trecut, la solicitarea S.C. Sonic Media SRL Piatra Neamt, si a postului TV Giurgiu, la solicitarea Nova Force Tehnic SRL Giurgiu.

Televiziunea Giga TV este controlata indirect de Gheorghe Stefan, poreclit Pinalti, si condus de George Harabagiu si de Anca Florea.