MEDIA & MARKETING

GolinHarris comunica pentru Kika

30 august 2011, ora 12:17 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
kika.jpg
GolinHarris Bucuresti gestioneaza, incepand din aceasta vara, contul de comunicare al companiei austriece Kika, unul dintre cei mai mari retalieri de mobilier si decoratiuni interioare la nivel european.

"Am considerat ca este esential ca atunci cand ii propui cuiva idei pentru acasa sa incerci sa il cunosti si sa dialoghezi cu el. Am dezvoltat asadar pentru Kika nu doar o strategie de comunicare, ci una de implicare, pentru ca vrem sa facem lucrurile dupa gustul si dorinta clientilor Kika, interactionand ori de cate ori avem prilejul", a spus Monica Botez, client service director GolinHarris Bucuresti.

Kika este o afacere de familie pornita in 1910, actionarul unic al grupului fiind familia Koch, reteaua numarand in prezent 68 de magazine.

Printre altele, retalierul ofera servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si racordare la instalatiile electrice si de apa.Echipa GolinHarris care coordoneaza contul Kika este formata din Monica Botez, Client Service Director, Raluca Munteanu, PR Manager si Alexandra Branzan, PR Executive.

GolinHarris Bucuresti s-a infiintat anul acesta, in urma afilierii agentiei Lowe PR la una dintre retelele internationale de PR, GolinHarris Worldwide. Acesta este primul birou din Europa Centrala si de Est al companiei americane, care detine in total 35 de birouri in America, Asia Pacific, Europa si Orientul Mijlociu.

Portofoliul de clienti GolinHarris Bucuresti include companii precum Electrolux, RBS - Royal Bank of Scotland, Orange, Johnson&Johnson, Schneider Electric, Ferrero, Transavia, Architected Business Solutions, Crucea Rosie Romana.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 09 Decembrie 2021, 00:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter