MEDIA & MARKETING

Google isi cauta agentie pentru un proiect de publicitate pan-european

17 februarie 2011, ora 14:08 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Google organizeaza un pitch pentru un proiect de publicitate pan-european, cu scopul de a repozitiona brand-ul ca unul sigur si demn de incredere, relateaza Brand Republic.
La licitatie vor participa mai multe agentii de publicitate din Marea Britanie, iar castigatoarea va gestiona noua campanie de branding prin care Google vrea sa ii asigure pe consumatori ca este un partener demn de incredere.

In ultimele luni, Google a fost criticat pentru modul in care gestioneaza problemele legate de securitatea datelor. De exemplu, anul trecut, compania a fost pe punctul de a fi amendata pentru incalcarea legilor referitoare la viata privata dupa ce a recunoscut ca a utilizat informatiile personale ale utilizatorilor pentru configurarea proiectului Street View (serviciu panoramic de imagini).

De asemenea, Google a fost acuzat de Microsoft de abuz de pozitie dominanta pe segmentul motoarelor de cautare online, devenind astfel subiectul unei investigatii intreprinse de Uniunea Europeana, potrivit sursei mentionate.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 28 Ianuarie 2020, 16:32
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter