MEDIA & MARKETING

Grampet Group a acționat în judecată publicația Ziuanews

30 decembrie 2015, ora 17:26 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gfr.jpg
Grampet Group a acționat în instanță publicația online Ziuanews și pe cei responsabili de redactarea și publicarea unor articole, pentru campania de presă desfășurată împotriva companiei și a acționarilor săi, au anuntat miercuri reprezentantii grupului.

"Grampet Group solicită instanței de judecată constatarea unei campanii de presă cu caracter calomnios și defăimător la adresa companiei și la adresa acționarilor Grampet Group și Grup Feroviar Român, întinsă pe o perioadă de mai bine de doi ani de zile, care conține 85 de articole de presă", se arata intr-un comunicat al Grampet.

Reprezentantii grupului sustin ca daunele aduse companiilor care alcătuiesc holdingul Grampet depășesc valoarea de 1.000.000 euro, întrucât în urma acestei campanii de presă au fost aduse prejudicii însemnate pe diferite paliere: a fost afectată relația companiilor cu clienții și finanțatorii lor, a fost prejudiciată relația cu autoritățile din domeniul de activitate al companiilor,  a fost afectată forța de muncă a companiilor prin loviturile de moral suportate de către angajați.

"Campania de presă pe care o reclamă Grampet Group conține acuzații nefondate, neprobate, făcute fără bună-credință și minimă documentare jurnalistică. Niciodată în timpul acestei campanii de presă nu a fost solicitat punctul de vedere al companiei și nici nu au fost publicate drepturile sale la replică sau precizările publice ulterioare", mai spuns reprezentantii grupului.  Grampet Group este cel mai mare holding feroviar din Europa Centrală și de Sud-Est, reunește peste 7.000 de angajați, având o extindere regională care atinge nouă țări. Grup Feroviar Român este cel mai mare transportator feroviar privat din Europa Centrală și de Sud-Est, iar peste 98% din cifra de afaceri a GFR provine din relații comerciale cu companii private.

În perioada de criză, holdingul feroviar românesc a plătit la bugetul de stat taxe și impozte în valoare de peste 300 milioane de euro.  

"Acționarii Grampet Group și Grup Feroviar Român susțin cu tărie libertatea și independența instituțiilor de presă din România, considerănd că mass-media sunt esențiale în asigurarea și funcționarea unui stat de drept și a unui climat economic corect și competitiv, însă nu pot accepta ca sub umbrela libertății presei să se desfășoare campanii care conțin minciuni, acuzații false și neprobate", au conchis reprezentantii Grampet.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
ex: ipopescu@yahoo.com
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Materialele zilei din MEDIA & MARKETING
in | 0 vizualizari | 0 comentarii

Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Steliana Rizeanu
Clinica Aquamarin in colaborare cu Centrul de formare Eurostudy va invita la un curs de formator autorizat acreditat CNFPA; participantii la curs...
Ultima ora
Sambata, 23 Iunie 2018, 01:26
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter