MEDIA & MARKETING

Grupul media italian L'Espresso, interesat de o posibila achizitie a Le Monde

05 iunie 2010, ora 09:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Grupul de presa italian Editoriale L'Espresso studiaza dosarul companiei franceze de media Le Monde, urmand sa decida daca va depune sau nu o oferta de achizitie.
"Noi am abordat compania Le Monde. Studiem dosarul de mai multe saptamani la fel ca numerosi alti investitori", a declarat un purtator de cuvant al L'Espresso. "Vom decide daca vom inainta sau nu o oferta dupa ce ne vom da seama cum stau lucrurile", a mai spus el.

Purtatorul de cuvant al grupului italian nu a precizat daca L'Espresso va intra intr-un parteneriat cu o alta companie, in cazul in care se va decide sa liciteze pentru achizitia Le Monde, potrivit Mediafax.

Editoriale L'Espresso detine, printre altele, cotidianul La Repubblica, saptamanalul L'Espresso si alte 17 titluri locale din Peninsula.Cotidianul Le Monde, cel mai cunoscut titlu al presei franceze, isi va cunoaste in urmatoarele saptamani noul publisher, care va avea misiunea sa recapitalizeze compania. Grupul Le Monde are numeroase datorii si, pe de alta parte, tine foarte mult la independenta sa editoriala.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 09:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter