- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

IAB Romania a aderat la IAB Europe

21 Oct, 10:57 • Redactia DailyBusiness
IAB Europe, federatie a organizatiilor nationale Interactive Advertising Bureau (IAB) pentru sprijinirea cresterii pietelor de marketing interactiv, a anuntat noua structura din care face parte si IAB Romania.
IAB Romania a aderat la IAB Europe

Prin aceasta aderare la IAB Europe, toti membrii IAB Romania vor avea acces prin intermediul biroului local la continutul oferit de IAB Europe membrilor sai si vor putea beneficia de reduceri in calitate de membri IAB Europe la toate evenimentele organizate de asociatia europeana. IAB Romania a fost creata in anul 2006 si reuneste nume importante din cadrul agentiilor de publicitate, furnizori de servicii in domeniul publicitatii online si publisheri autohtoni, se precizeaza intr-un comunicat emis de companie.

Odata cu aderarea Romaniei, Turciei, Suediei, si Croatiei, numarul tarilor europene membre ale IAB Europe a crescut la 18, urmand ca in scurt timp sa se alature si birouri nationale IAB din Ungaria, Elvetia, Portugalia, Irlanda si Luxembourg.

„Finalizarea aderarii la IAB Europe a fost unul din obiectivele principale ale asociatiei noastre pentru anul 2008, si ne bucuram ca a venit momentul sa anuntam atingerea acestui obiectiv. Am fi putut obtine aceasta recunoastere mai devreme, insa si IAB Europe a trecut printr-o serie de schimbari si de aceea anuntul oficial a fost posibil abia acum, odata cu anuntarea structurii noii asociatii IAB Europe”, a declarat Ovidiu Florea, managing partner Media Investment si presedinte al Asociatiei IAB Romania.