- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Info-Sanatate si-a lansat o retea de indoor advertising in spitale

21 Oct, 12:08 • andra.gheorghe
Distribuitorul de presa Info-Sanatate a lansat in octombrie o retea proprie de indoor advertising in spitalele si centrele medicale din Romania, printr-o investitie de 100.000 euro, care va atrage, dupa circa 2 ani de activitate, venituri de pana la 500.000 euro anual, au estimat pentru DailyBusiness.ro oficialii Info-Sanatate.
Info-Sanatate si-a lansat o retea de indoor advertising in spitale

„Investitia initiala in infrastructura si panouri este de 100.000 de euro, urmand ca ulterior sa mai fie investiti inca 100.000 euro in extinderea retelei pana la 3.000 de panouri”, au afirmat reprezentantii distribuitorului.

„Estimam in 2009 o medie de 15-20.000 de euro lunar, iar in continuare, odata cu cresterea pietei de publicitate pe zona de indoor, sa ajungem la o valoare de 400.000-500.000 de euro anual”, au mai spus acestia.

Reteaua de indoor advertising este activa in 230 de locatii din 50 de localitati, avand in prezent peste 500 de panouri de afisaj, amplasate in holurile si salile de asteptare ale spitalelor si centrelor medicale.

Reteaua include in prezent majoritatea spitalelor judetene, orasenesti si de specialitate din tara, la care se adauga centre medicale si retele private gen Medicover, Medlife, Polisano, Romar, Synevo, MedAs, ProVita, ProMedical, American Medical Center.

Sistemul de indoor advertising din reteaua Info-Sanatate este compus din panouri de afisaj (click frame), cu dimensiunea 70×100 cm, precum si din formate neconventionale de afisaj pentru proiecte speciale.

Traficul lunar in locatiile retelei se ridica la circa 1,1 milioane de persoane.

Printre clientii sistemului se numara Romaqua, Bayer, Colgate, Beiersdorf , CSC Pharmaceuticals, Mediplus, Numico Royal, Procter & Gamble, Siepcofar – Farmaciile Dona, Unilever SCE, Vavian Pharma, Zepter International, Tefal, Orkla Foods, Pharma Consulting, HiPP Romania, Canah International, Balkan Cosmetics, Art Med International, Dornafarm, Ivatherm, Sentia.

Info-Sanatate s-a lansat in luna mai 2007, ca retea nationala de distributie presa si materiale informative gratuite in spitalele si centrele de sanatate din Romania.

In cadrul retelei se distribuie setul de reviste gratuite Info-Sanatate si materiale (fluturasi, pliante) din domeniul medical si educational, destinate publicului larg. Setul de reviste contine 6 titluri permanente (Alimentatia corecta, Sanatatea copilului, Psihosomatica, Terapii Alternative, Raceala si Gripa, Ingrijirea Corporala), precum si editii speciale pe diferite teme: Glandele endocrine, Sanatatea psihica, Stresul, Familia moderna.