MEDIA & MARKETING

Inform Media a preluat trustul de presa Agenda

25 octombrie 2010, ora 18:40   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Inform Media a cumparat trustul de presa Agenda din portofoliul caruia fac parte Saptamanalul Agenda si portalul de stiri agenda.ro, fara a preciza valoarea tranzactiei.

Saptamanalul Agenda, lansat in 1990, este distribuit in Timis, Arad, Caras Severin si Timisoara. In prezent are un tiraj de 30.000 de exemplare. Portalul de stiri agenda.ro a fost lansat in 2008.

Din portofoliul Inform Media mai fac parte timisoreni.ro, bucuresteni.ro, aradeni.ro, culinar.ro, utilecopii.ro, roportal.ro, desenatori.ro, iar din divizia print fac parte Jurnal Aradean, Jurnal Bihorean, Jurnal de Caras Severin, Publitim sau Super Info Oradea.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Mr.Pisica a spus:
26/10/2010 09:55
Atat?! Pai daca nu zici cine-i Zoltan Kovacs, cel care a infiintat Agenda acum aproape 20 de ani, primul saptamanal de informatii din vestul tarii, patronul trustului Agenda, stirea e degeaba. Putea sa fie un articol misto despre viziune si succes, despre cum un fost instructor auto a devenit patronul celui mai mare trust de presa din vestul tarii.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:59
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter