- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Ion Cristoiu, emisiune la B1 TV

19 Aug, 10:24 • Redactia DailyBusiness
Postul de televiziune B1 TV va introduce in grila sa de programe, incepand de duminica, o noua emisiune, "La taifas cu Ion Cristoiu", realizata de jurnalistul Ion Cristoiu.
Ion Cristoiu, emisiune la B1 TV

Emisiunea va fi difuzata in  fiecare duminica, in direct, intre orele 21.00 – 23.00.

” La taifas cu Ion Cristoiu” este un talk show cu cate doi invitati din domenii diferite – politica, economie, cultura etc . -, tineri care au ceva de spus si care s-au afirmat sau poseda toate calitatile sa se faca remarcati in domeniul lor de activitate. Prin discutiile pe care le va purta cu acestia, jurnalistul si-a propus sa descopere latura umana a personalitatii publice”,  au declarat reprezentantii B1 TV, pentru Mediafax.

Invitatii primei editii a emisiunii, difuzata duminica, vor fi, in prima ora, deputatul Mugurel Surupaceanu, iar in cea de-a doua ora, Violeta Nastasescu, interpreta de limba engleza a Elenei Ceausescu, timp de aproape trei decenii.

In aceeasi editie, de la ora 22.00, telespectatorii vor afla si amanunte din intimitatea Elenei Ceausescu, au mai spus reprezentantii B1.

Pe de alta parte, Ion Cristoiu va continua sa apara, in calitate de invitat permanent, in emisiunea „Evenimentul Zilei”, moderata de Robert Turcescu si difuzata de luni pana joi, de la ora 21.00, pe B1 TV.