MEDIA & MARKETING

Itsy Bitsy isi extinde emisia in sud-estul tarii

23 iunie 2010, ora 12:57 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Personajele Itsy si Bitsy
Personajele Itsy si Bitsy
Itsy Bitsy FM, radio pentru copii si parinti, si-a extins emisia in Braila, Galati, Slobozia si zonele limitrofe, in urma instalarii unei antene de emise la Topolog, in Muntii Dobrogei, au anuntat reprezentantii radioului.
Antena este prima dintr-o serie ce va fi instalata anul acesta. Noua frecventa aduce Itsy Bitsy in casele a peste 600.000 de romani, iar in curand postul de radio dedicat familiilor cu copii se va auzi in peste 20 de orase si zonele limitrofe acestora.

In aceasta vara radioul se va extinde in alte 11 orase, astfel incat odata cu inceperea noului an scolar Itsy Bitsy va acoperi peste jumatate din Romania.

Extindereea radio Itsy Bitsy in sud-estul tarii a fost posibila in urma castigarii a noua licente de emisie terestra in cadrul unui concurs organizat de CNA. In septembrie 2009, Radio Itsy Bitsy a castigat licente de emisie in Alba Iulia, Alexandria, Botosani, Cluj-Napoca, Resita, Giurgiu, Sibiu, Topolog si Tulcea.Frecventele fac parte dintr-un pachet special destinat infiintarii unui serviciu de programe radio pentru copii.

Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, postul de radio pentru bebelusi Itsy Bitsy Bebe, ce emite exclusiv online, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri.

Itsy Bitsy FM emite in prezent in eter in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari, Targoviste, Focsani, Braila, Galati si Slobozia si online pe itsybitsy.ro
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Duminica, 14 August 2022, 06:33
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter