- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Jetix Romania a anuntat ca isi schimba numele in Disney Channel

26 May, 14:13 • Redactia DailyBusiness
Compania Walt Disney, actionarul majoritar al Jetix Europa, compania care are in portofoliu postul TV pentru copii cu acelasi nume, a anuntat rebranduirea Jetix Romania in Disney Channel.
Jetix Romania a anuntat ca isi schimba numele in Disney Channel

Jetix Romania va emite ca Disney Channel incepand cu ultima parte a anului 2009.

Odata cu rebrandingul, postul TV – care are ca public tinta copiii pana in 14 ani – isi va largi grila de programe cu mai multe emisiuni de divertisment educative, ce includ titluri ca Mickey Mouse Clubhouse si Handy Manny. Postul va fi localizat pe piata romaneasca, cu programe dublate.

Jetix Romania a inceput sa transmita serii produse de Disney Channel in august 2008, acestea fiind – potrivit reprezentantilor Walt Disney – esentiale in intarirea pozitiei postului in regiune.

Disney Channel Worldwide are in portofoliu 98 de posturi de posturi TV si semnale de posturi disponibile in 167 de tari si in 32 de limbi.

Jetix Europa este detinut majoritar de catre compania Walt Disney. Este una din principalele companii de divertisment pentru copiii din Europa, cu posturi de televiziune locale, distribuire de programe si operatiuni privind produsele pentru consumatori in Europa si Orientul Mijlociu.

Jetix Europa are in portofoliu 14 posturi de televiziune destinate copiilor cu varste cuprinse intre 6 si 14 ani, in 58 de tari si 19 limbi, fiind urmarite in peste 52 de milioane de locuinte.

Jetix Europa face parte din alianta Jetix pentru divertismentul pentru copii, lansata de Jetix Europa si Compania Walt Disney in 2004. Disney-ABC-ESPN Television opereaza distribuirea posturilor Jetix in Europa si Orientul Mijlociu, precum si programele sale la platforme TV gratuite.