- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Laura Grigore, noul consultant de comunicare de la BrandTailors

26 Aug, 15:43 • Redactia DailyBusiness
Laura Grigore este, din luna august noul corporate communication consultant al agentiei de consultanta de brand BrandTailors, anunta reprezentantii companiei.
Laura Grigore, noul consultant de comunicare de la BrandTailors

Dupa o perioada de un an si jumatate petrecuta in echipa agentiei de PR V+O Communication, Laura Grigore se alatura echipei de consultanti BrandTailors.

La V+O Communication, Laura a dezvoltat si implementat campanii si proiecte de communicare pentru conturi precum Germanos, Piraeus Bank, Cosmote, Ikea, GarantiBank, Coca-Cola, oferind consultanta atat la nivel corporate communication, cat si brand communication.

Laura are o experienta de aproape 7 ani in presa locala si centrala, activand de-a lungul timpului la publicatii precum Cuget Liber Constanta, revista Banii Nostri si revista Biz.

Noul corporate communication consultant BrandTailors are 27 de ani si este absolventa a Facultatii de Litere si a Facultatii de Jurnalism. De asemenea, a urmat cursurile masterului in Comunicare si Relatii Publice in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative „David Ogilvy”.

BrandTailors este o companie romaneasca de consultanta de brand care ofera servicii ce includ audit de brand, strategie de brand sau identitate vizuala.