MEDIA & MARKETING

Le Figaro ofera stiri gratuit, insa introduce taxe pentru alte tipuri de articole

15 februarie 2010, ora 16:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Editia online a cotidianului francez Le Figaro are un nou sistem incepand de luni, 15 februarie, prin plata pentru continutul premium disponibil pe internet, mentionand, insa, ca stirile vor continua sa fie gratuite, informeaza blogul PDA al Media Guardian.
Le Figaro va taxa numai pe materiale tipul newsletter-elor, copii digitale ale editiei print sau optiuni pentru mediile sociale.

Cotidianul va avea 3 variante de abonament - "Mon Figaro Connect" (acces gratuit, include newslettere, comentarii pe marginea materialelor si crearea unei prime pagini personalizate disponibil numai userilor), "Mon Figaro Select", pentru 8 euro pe luna (include Connect si acces la analize aprofundate, la editia digitala a ziarului si la 30 de articole de arhiva) si "Mon Figaro Business" (include optiunile din primele doua abonamente plus doua newslettere de afaceri), pentru 15 euro pe luna, scrie Mediafax.

Site-ul LeFigaro are 7 milioane de vizitatori unici pe luna. In ianuarie, Le Figaro si L'Express anuntau ca intentioneaza sa introduca acces cu plata la continuturile lor online.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 02:02
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter