- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Liber la cumpararea actiunilor pentru Nasul TV. Emisia incepe din februarie

20 Jan, 11:35 • Redactia DailyBusiness
Cele 20.000 de actiuni pentru infiintarea televiziunii lui Radu Moraru(foto), Nasul TV, au fost scoase la vanzare, putand fi cumparate incepand de joi. Postul va incepe sa emita din luna februarie.
Liber la cumpararea actiunilor pentru Nasul TV. Emisia incepe din februarie

Potrivit lui Radu Moraru, televiziunea va fi disponibila pe toate cele peste 200 societati de cablu active in Romania.

“Iata ca am ajuns la momentul adevarului, sa incepem constructia unei televiziuni din cei mai curati bani posibili, taxati si deja bine impozitati”, a scris Radu Moraru, pe blogul sau.

Subscriptia se va incheia in ziua in care va fi vanduta ultima actiune, respectiv cea cu numarul 20.000 si este estimata sa se desfasoare in perioada 19 ianuarie – 30 martie 2012.

Actiuni pentru persoane fizice, juridice si diaspora

Actiunile pot fi cumparate de la ghiseul oricarei unitate CEC Bank, cu un pret de 440 lei/bucata, ele putand fi achizitionate atat de persoane fizice, juridice, cat si de romani din diaspora.

Pentru cumparatorii din diaspora, valoarea fiecarei actiuni este de 104,56 euro sau 129,85 USD, in timp de cheltuielile de subscriere si constituire sunt in suma de 0,35 euro sau 0,44 dolari pe actiune.

“Plata prin card va fi posibila abia din luna februarie, voi anunta exact. Firmele din Romania pot plati si online sau prin virament bancar. Nu exista o limita a numarului de actiuni ce pot fi cumparate”, a precizat Moraru, pe blog.

Societatea comerciala care emite actiunile poarta numele de “Nasul, prietenii de pretutindeni si asociatii” S.A.

Lansarea publica a ofertei de subscriere a fost autorizata prin Rezolutia din 18 ianuarie a Oficiului Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, care a vizat spre publicare si a dispus publicarea prospectului de emisiune in Monitorul Oficial.

“Prospectul de emisiune de actiuni este intocmit si lansat in vederea dezvoltarii, finantarii si sustinerii investitionale a postului de televiziune „ Nasul TV”, fiind oferite spre subscriptie publica actiuni reprezentand maximum 20% din capitalul social al Societatii”, se arata in prospectul de emisiune.

Sediul, intr-un apartament

Sediul societatii se afla insa intr-un apartament din sectorul 2 al Capitalei, dar “in raport de interesele societatii, sediul social poate fi schimbat la orice alta adresa din Romania, iar societatea poate infiinta filiale, reprezentante, puncte de lucru, agentii, sucursale, birouri, in tara si strainatate, si poate participa cu capital la constituirea de societati comerciale in tara si strainatate, poate infiinta sau participa la infiintarea de societati comerciale in baza hotararii adunarii generale a actionarilor, cu respectarea procedurii legale”, potrivit aceleiasi surse.

De asemenea, durata de functionare a societatii este nelimitata, iar obiectul principal de activitate este cel al “Activitatilor de productie cinematografica, video si a programelor de televiziune”.