- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

AdePlast: Buget de marketing de peste 600.000 euro in 2010

12 Jan, 11:28 • Redactia DailyBusiness
Bugetul de marketing al producatorului de materiale de constructii AdePlast se va ridica la cel putin 600.000 euro anul acesta, potrivit unui anunt remis de Links PR, compania care va gestiona comunicare AdePlast in 2010.
AdePlast: Buget de marketing de peste 600.000 euro in 2010

AdePlast a prelungit pentru anul 2010 contractul de comunicare cu agentia LinksPR, care s-a ocupat de PR-ul companiei si in 2009. Serviciile contractate vor fi de consultanta pentru toate proiectele de comunicare ale companiei.

Suma bugetata de AdePlast pentru marketing in 2010 se ridica la cel putin 600.000 de euro (nivel similar celui din 2009), incluzand atat partea de ATL, BTL, cat si PR/CSR.

AdePlast a fost infiintata in 1994, in Oradea. Activitatea companiei a inceput cu productia de mortare adezive pentru placaje ceramice, ulterior gama diversificandu-se la gleturi, sape, pardoseli industriale si mortare mecanizate. De la inceputul anului trecut AdePlast a pornit si productia de vopsea si tencuieli decorative la noua fabrica din Oradea.

La nivelul intregului grup activitatea de productie si distributie este sustinuta de 150 de angajati.

LinksPR este o agentie care functioneaza pe piata de la inceputul lui 2009, oferind servicii de consultanta de comunicare. Printre conturile cele mai importante derulate in 2009 se numara companii romanesti ca Sommering Install, Bavarom, Bellevue Residence, Romnet, BCD Travel, si multinationale ca Best Distribution, Nexia International, Krombacher, Viessmann, Royal Crown Cola, Unibet, Menatwork.

Agentia LinksPR a dezvoltat in 2009 si servicii de comunicare si relationare pentru parteneri institutionali ca ICE (Institutul Italian pentru Comert Exterior), Camera de Comert Romania Israel si Uniunea Camerelor de Comert si Industrie Bilaterale.