- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Mercury360 are un nou client service director, Monica Tanasoiu

29 Apr, 12:18 • Redactia DailyBusiness
Monica Tanasoiu (foto) preia coordonarea departamentului de Client Service al Mercury360, dupa 5 ani de activitate in cadrul agentiei.
Mercury360 are un nou client service director, Monica Tanasoiu

Din noua sa pozitie, Tanasoiu va gestiona echipele de cont pentru clienti ca Nestle, Coca-Cola, Dr. Oetker, Tetra Pak , SCA sau Ursus si va fi implicata in procesul strategic si de consultanta, au anuntat oficialii agentiei de comunicare.

Monica Tanasoiu (29 ani) are o experienta de 9 ani in media si comunicare, ultimii 6 fiind petrecuti in advertising, in agentii precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT si Mercury360.

Cu o diploma in Jurnalism la Universitatea Bucuresti, Tanasoiu si-a inceput cariera ca redactor de stiri la Antena 1, ulterior lucrand ca strategic planner pe branduri ca Global Spirits, Elite, BRD, Supreme Chocolat, Orange, Nestle, Kraft, Halewood.

Monica Tanasoiu a facut parte din echipa locala de pitch a agentiei Scholz & Friends Berlin pentru castigarea campaniei de intrare pe piata a Raiffeisen Banca pentru locuinte.

In octombrie 2004, Tanasoiu a intrat in echipa Mercury 360 ca account executive in departamentul client service, lucrand pentru unul dintre cei mai importanti clienti ai agentiei, Coca-Cola. In scurt timp a devenit account manager responsabil de 4 conturi – Coca-Cola, Western Union, P&G si Sony Ericsson, iar in 2007, a fost numita account director, adaugand un nou client in portofoliu, H&E Reinert, a carui intrare pe piata o si conduce.

In 2008, Tanasoiu a fost numita group account director in cadrul agentiei.

Mercury360 este una dintre cele mai mari agentii independente integrate de consultanta de marketing si comunicare din Romania. A fost lansata in 1993 cu titulatura Mercury, in 1998 a devenit Mercury Promotions, iar in 2007 s-a repozitionat ca Mercury360.

Printre clientii agentiei se numara Ursus Breweries, Coca-Cola, Nestle, Metro, Vodafone, Western Union, L’Oreal, Dr. Oetker, SCA Hygene Products, Albalact.

Mercury numara in prezent 150 de angajati si a raportat in 2008 o cifra de afaceri de 18 milioane euro.