- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Mmd PR a castigat contul MOL Romania

14 Jan, 11:10 • Redactia DailyBusiness
Agentia de comunicare Mmd Corporate, Public Affairs and Public Relations Consultants, a castigat contul de PR al MOL Romania, pe care il va gestiona in urmatorii 2 ani, au anuntat oficialii Mmd.
Mmd PR a castigat contul MOL Romania

Decizia a fost luata in urma unui proces de selectie, organizat la sfarsitul anului trecut, la care au participat 8 agentii de PR, si implica un contract de doi ani intre Mmd si MOL Romania.

In aceasta perioada, Mmd va asigura pentru MOL servicii de PR, incluzand consultanta strategica pentru managementul reputatiei corporatiste, relatii cu presa si managementul evenimentelor, CSR, comunicare interna, precum si managementul situatiilor de criza.

Contactati de DailyBusiness, reprezentantii Mmd nu au facut publica valoarea contului pe care il vor gestiona.

MOL Plc este o companie multinationala independenta, activa in domeniul petrolului si gazelor, cu sediul central in Budapesta. Grupul deruleaza operatiuni in Europa, Orientul Mijlociu, Africa si statele membre CIS, avand peste 15.000 de angajati in intraga lume.

In prezent, reteaua MOL Romania include 121 de benzinarii.

Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants este o companie internationala de consultanta in comunicare, cu birouri in 19 tari din Europa Centrala si de Est, Europa de Sud-Est si Eurasia. Mmd s-a lansat pe piata din Romania in 1999.

Printre clientii actuali ai Mmd pe piata din Romania se numara Visa Europe, ING Fond de Pensii, General Electric, GED, Intel, Lenovo, Tenaris, Starbucks, Discovery Networks, Mars, BMS, SCA, easyJet, Euromedic, Turner Broadcasting.