MEDIA & MARKETING

NBC Universal s-a extins in Polonia si urmeaza sa vina in Romania

03 decembrie 2007, ora 11:58 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
nbc-mediu.jpg
NBC Universal, unul dintre cele mai importante grupuri media din lume, a lansat in Polonia, la 1 decembrie, posturile de filme Sci Fi si Universal Channels, in urma cu doua saptamani, compania anuntand ca acestea vor fi lansate si in Romania, scrie presa internationala.
"Aceasta lansare strategica intareste planurile noastre de extindere si popularitatea globala a brandurilor pe care le detinem", a declarat Roma Khanna, presedintele NBC Universal Global Networks & Digital Initiatives.

NBC Universal a facut public, la jumatatea lunii noiembrie, faptul ca va lansa in Romania, din luna decembrie, posturile Sci Fi si Universal Channels. Acestea vor fi distribuite initial prin platforma digitala Max TV, iar incepand cu 2008, semnalul va putea fi receptat prin intermediul retelelor de cablu, conform oficialilor NBC Universal.

Posturile TV Sci Fi si Universal Channels sunt detinute de NBC Universal, una dintre cele mai mari companii americane de media si divertisment.Conglomeratul de servicii General Electric detine 80% din actiunile NBC Universal, restul participatiei, de 20%, apartinand grupului francez de media Vivendi.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 20 Mai 2022, 19:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter