- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

OgilvyOne a convins Adrem Invest sa comunice, dupa 18 ani

07 Sep, 13:00 • Redactia DailyBusiness
OgilvyOne, parte a Ogilvy Group Romania, a fost desemnata agentia de comunicare a Adrem Invest, companie romaneasca specializata in automatizari industriale si in proiecte de eficientizare energetica, prezenta de 18 ani pe piata locala, timp in care nu a lucrat a apelat la serviciile niciunui comunicator, au anuntat oficialii Ogilvy.
OgilvyOne a convins Adrem Invest sa comunice, dupa 18 ani

Oglivy a castigat contul Adrem in urma unei selectii de oferte, au declarat pentru DailyBusiness.ro oficialii agentiei, care nu au precizat valoarea contractului.

Cu o experienta de 18 ani pe piata din Romania, compania Adrem Invest activeaza in domeniul aplicatiilor industriale si este specializata in ingineria de proces.

Ogilvy Romania va dezvolta strategia de comunicare a companiei, va elabora si implementa campaniile de comunicare ale Adrem Invest si va furniza servicii de consultanta in relatii publice, servicii de comunicare interna, corporate si B2B (business to business) pentru acestia.

Reteaua OgilvyOne Worldwide numara 110 birouri in 56 de tari si ofera clientilor sai servicii de marketing direct si interactiv, precum si servicii de consultanta de CRM (customer relationship management).

OgilvyOne WorldWide este parte a grupului Ogilvy, detinut de WPP, cel mai mare grup international de comunicare.