MEDIA & MARKETING

Pastel Graphics realizeaza revista Remedio

15 martie 2010, ora 16:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Remedio-medie.jpg
Remedio a ales Pastel Graphics, divizia de grafica si design publicitar a Pastel Group, pentru realizarea revistei care se distribuite gratuit in toate farmaciile proprii.
Colaborarea dintre cele doua parti a inceput la sfarsitul anului trecut, cand Pastel Graphics a schimbat layoutul revistei. Primul numar ce a beneficiat de noua imagine a fost cel de noiembrie - decembrie.

Echipa care lucreaza pentru fiecare numar este compusa din Andreea Melinte, senior project manager Pastel Group, si Lucian Rosu, DTP Pastel Graphics.

Lantul de farmacii Remedio numara 56 de unitati operationale, situate in orasele: Bucuresti, Oradea, Braila, Galati, Suceava, Iasi, Constanta, Zalau si Brasov.Revista Remedio a aparut in anul 2005, iar in prezent are 72 de pagini si cuprinde sectiuni ce includ articole legate de sanatate, frumusete, familie sau destinatii de sezon.

Pastel Graphics este una dintre cele trei divizii ale Pastel Group, o agentie de grafica si design publicitar, specializata mai ales pe packaging si POSM-uri. Printre serviciile sale se numara: identitatea de brand, design de produs, sisteme de afisaj, ilustratii, web design si design interactiv.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 08 Decembrie 2021, 23:36
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter