MEDIA & MARKETING

Patriciu "se da singur" in judecata: Odyssey cere insolventa Adevarul Holding

12 martie 2012, ora 00:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
patriciu.jpg
Agentia Odyssey Communication cere insolventa Adevarul Holding, desi ambele companii sunt detinute de acelasi om de afaceri, Dinu Patriciu.

Dosarul prin care agentia cere insolventa Adevarul Holding a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti pe 8 martie si are ca prim termen de judecata data de 23 mai 2012.

Cererea din partea Odyssey a fost inaintata instanteide catre administratorul judiciar Acsis Solv. Astfel de situatii, in care administratori judiciari inainteaza cereri instantei in numele altor companii, se intampla, de regula,cand societatile respective se afla in insolventa.

In aceste cazuri, administratorii judiciari demareaza procedurile necesare pentru ca societatea pe care o administreaza sa-si recupereze creantele si sa-si achite datoriile.Pe de alta parte, omul de afaceri Dinu Patriciu declara la jumatatea lunii trecute ca agentia Odyssey a iesit din insolventa, potrivit paginademedia.ro.

De asemenea,acesta mai spunea ca procese ale Odysseycu altecompaniidetinute de el,ca Adevarul Holding, Bet Cafe Arena si Minimax, au fost retrase.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 01:06
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter