- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Peter Imre, de la tutun la presa lui Patriciu

19 Mar, 15:45 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Dinu Patriciu, proprietarul trustului Adevarul Holding, il va implica pe Petre Imre, fostul sef de pe comunicarea Phillip Morris, in operatiunile de media pe care le coordoneaza, noteaza reportervirtual.ro
Peter Imre, de la tutun la presa lui Patriciu

Imre si-a inceput cariera in 1987, in cadrul diviziei din Ungaria a producatorului de tigari Phillip Morris. In 1996 a coordonat comunicarea Phillip Morris din Romania, urmand ca in 2006 sa fie numit de aceeasi companie director corporate affairs in Romania si in Bulgaria.

Peter Imre s-a retras din cadrul Phillip Moris in 2009.

Update ora 17:14

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat ca intentioneaza sa dezvolte o corporatie media care sa cuprinda investitiile sale internationale in acest domeniu, precizand ca poarta discutii in acest sens cu Peter Imre, fost director la Philip Morris, dar si cu „multi altii”, potrivit Mediafax.ro.

„Nu se poate vorbi despre nimic pentru ca este vorba despre un plan pe care o sa-l anuntam la vremea respectiva. Nu are nicio legatura chestia asta cu Adevarul Holding. Este vorba despre investitiile mele internationale in media, o corporatie care se va numi East European Media”, a sustinut Dinu Patriciu, adaugand ca nu poate spune despre ce investitii internationale este vorba.

Intrebat in legatura cu informatiile conform carora Peter Imre ar prelua managementul Adevarul Holding de la Razvan Corneteanu, omul de afaceri a replicat: „Asta resping categoric”.