- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Postul DDTV, reclamat la CNA de americanii de la Warner Bros. Dan Diaconescu: \”Am toate licentele in regula\”

03 Sep, 17:43 • elena.olteanu
Compania americana Warner Bros a sesizat CNA deoarece postul lui Dan Diaconescu, DDTV, ar fi difuzat programe licentiate de Warner, fara a avea acest drept. Oficialii CNA spun ca o decizie va fi luata saptamana viitoare.
Postul DDTV, reclamat la CNA de americanii de la Warner Bros. Dan Diaconescu: \Am toate licentele in regula\

Rasvan Popescu, presedintele Consiliul National al Audiovizualului, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca in prezent „sunt indicii ca ar putea sa existe nereguli in ceea ce s-a intamplat”, insa decizia finala cu privire la acuzatia adusa postului de televiziune DDTV de catre amercanii de la Warner Bros va fi luata saptamana viitoare, intr-o sedinta a Consiliului.

Warner Bros a adresat o instiintare CNA-ului, legata de mai multe filme si desene animate difuzate de DDTV. Diaconescu a declarat recent ca isi propune sa bata postul HBO dupa relansarea DDTV, de luna trecuta.

Contactat de catre DailyBusiness.ro, Dan Diaconescu a declarat ca „poate fi o plangere din partea principalilor nostri concurenti. DDTV-ul a batut la audiente in cea de-a 3-a zi de la relansarea sa, ProCinema-ul”.

„Am toate licentele in regula pentru toate seriile”, a mai spus Diaconescu.

Sorina Big, directorul de achizitii al Pro TV SA, a precizat joi seara, ca Pro TV este detinatorul de licenta pentru difuzarea pe TV in Romania a produselor Warner Bros, potrivit Mediafax.

Reprezentantii CNA au mai spus ca „postul de televiziune DDTV a fost cooperant, a trimis contractele cerute de noi, si analizam cazul. Este inca devreme sa ne pronuntam”. Rasvan Popescu a adaugat ca seriile au fost cumparate de la o companie americana, printr-un intermediar din Romania.