MEDIA & MARKETING

Postul DDTV, reclamat la CNA de americanii de la Warner Bros. Dan Diaconescu: "Am toate licentele in regula"

03 septembrie 2009, ora 17:43, autor(i): Ileana Ionescu 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
diaconescu.jpgmedie.jpg
Compania americana Warner Bros a sesizat CNA deoarece postul lui Dan Diaconescu, DDTV, ar fi difuzat programe licentiate de Warner, fara a avea acest drept. Oficialii CNA spun ca o decizie va fi luata saptamana viitoare.
Rasvan Popescu, presedintele Consiliul National al Audiovizualului, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca in prezent "sunt indicii ca ar putea sa existe nereguli in ceea ce s-a intamplat", insa decizia finala cu privire la acuzatia adusa postului de televiziune DDTV de catre amercanii de la Warner Bros va fi luata saptamana viitoare, intr-o sedinta a Consiliului.

Warner Bros a adresat o instiintare CNA-ului, legata de mai multe filme si desene animate difuzate de DDTV. Diaconescu a declarat recent ca isi propune sa bata postul HBO dupa relansarea DDTV, de luna trecuta.

Contactat de catre DailyBusiness.ro, Dan Diaconescu a declarat ca "poate fi o plangere din partea principalilor nostri concurenti. DDTV-ul a batut la audiente in cea de-a 3-a zi de la relansarea sa, ProCinema-ul"."Am toate licentele in regula pentru toate seriile", a mai spus Diaconescu.

Sorina Big, directorul de achizitii al Pro TV SA, a precizat joi seara, ca Pro TV este detinatorul de licenta pentru difuzarea pe TV in Romania a produselor Warner Bros, potrivit Mediafax.

Reprezentantii CNA au mai spus ca "postul de televiziune DDTV a fost cooperant, a trimis contractele cerute de noi, si analizam cazul. Este inca devreme sa ne pronuntam". Rasvan Popescu a adaugat ca seriile au fost cumparate de la o companie americana, printr-un intermediar din Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:40
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter