- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Povestea romanului care a ajuns manager in cea mai inalta cladire din lume

15 Dec, 23:39 • Redactia DailyBusiness
Duminica la Romania, te iubesc!, Cosmin Savu, corespondent special stirile Pro TV, a pus in lumina povestile extraordinare de viata ale fiilor de Romania care traiesc peste hotare. De aceasta data locatia a fost una exotica, care pentru multi romani pare un paradis - Dubai.
Povestea romanului care a ajuns manager in cea mai inalta cladire din lume


Povestea fiilor de Romania a fost urmarita de peste 1.4 milioane de romani, a anuntat Pro TV intr-un comunicat.

Romania, te iubesc! a inregistrat 7.6 puncte de rating si 20.5% share in intervalul de difuzare 18:02 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. Urmatorul post clasat a obtinut de 2 ori mai putin pe aceasta categorie: 3.3 puncte de rating si 9% share.

La nivelul publicului din mediul urban, Pro TV a condus cu 7.4 puncte de rating si 15.4% share. Televiziunea clasata pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 4.0 puncte de rating si 8.2% share. La nivel national, Pro TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8 puncte de rating si 15.2% share, in timp ce locul secund a obtinut 5.3 puncte de rating si 10.1% share.

Cosmin Savu spune despre orasul luxului: „Dubai e total atipic pentru lumea araba, un oras cosmopolit in care 90% din populatie este din alte parti. Sunt peste 200 de nationalitati in Dubai, iar printre acestea romanii au locul lor distinct si sunt o pata de culoare.”

[img=5864]Mircea Canduletiu[/img]

Povestile lui Mircea Canduletiu – fost manager al Burj Khalifa, cea mai inalta cladire din lume, Andreea Zoia – actrita, prezentatoare si model, Gheorghe seran – un agent imobiliar cu portofoliu de zeci de milioane de euro sau Mariana Gherasim, cea care conduce afacerile in Orientul Mijlociu pentru o companie italieneasca de accesorii pentru femei, au fost subiectele prezentate in reportajul realizat de Cosmin.

Mircea Canduletiu a venit in Dubai in urma cu 14 ani la sugestia unor veri. A inceput prin a rula prosoape la piscina si a ajuns managerul unor locatii exclusiviste in capitala mondiala a cumparaturilor. „Am simtit ca aici este efectiv locul in care as putea sa-mi realizez visul„, spune el. A plecat din Sibiu la 26 de ani si s-a reinventat, incepand o noua viata, scrie stirileprotv.ro.

Primul sau loc de munca a fost la Ritz Carlton. A facut specializari in toate departamentele. A invatat sa lucreze la piscina, la spa, la bucatarie, in receptie si vanzari. A trecut prin toate departamentele. Dupa 9 ore de munca, inca 4-5 ore studia si se pregatea pentru ce urma sa devina. In 2009 a fost numit managerul apartamentelor de lux in cea mai inalta cladire din lume: Burj Khalifa, unde intr-o sectiune a imobilului s-a construit un hotel exclusivist, detinut de Giorgio Armani.