- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Pro Video a devenit reprezentantul Sony Pictures Home Entertainment in Romania

18 Jun, 16:32 • Redactia DailyBusiness
Compania de home entertainment Pro Video, cu o cota de piata in tara de 43%, a devenit partener oficial si reprezentantul Sony Pictures Home Entertainment in Romania, a anuntat compania.
Pro Video a devenit reprezentantul Sony Pictures Home Entertainment in Romania

Norman Tajudin (foto), vice president International Emerging Markets al diviziei Sony, a declarat ca dezvoltarea tehnologiilor 3D si Blu-ray este un moment „provocator si foarte interesant” ce va revolutiona industria filmului. De asemenea, acesta a spus ca grupul Sony are in plan lansarea unui program TV 3D, impreuna cu Discovery Channel si Imax.

Printre filmele in format DVD sau Blu-ray ce vor fi disponibile in 2010 si 2011, ca rezultat al parteneriatului Pro Video – Sony Pictures Home Entertainment se numara „Salt, „Takers”, „Resident Evil. Afterlife”, „Legion” si in format Blu-ray 3D „Sta sa ploua cu chiftele/Cloudy with a Chance of Meatballs”.

Odata cu integrarea in Central European Media Enterprises, Pro Video a devenit parte a MediaPro Entertainment, una dintre cele mai puternice divizii de continut si media din Europa.