MEDIA & MARKETING

Pro Video a devenit reprezentantul Sony Pictures Home Entertainment in Romania

18 iunie 2010, ora 16:32 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Norman_Tajudin.jpgmedie.jpg
Compania de home entertainment Pro Video, cu o cota de piata in tara de 43%, a devenit partener oficial si reprezentantul Sony Pictures Home Entertainment in Romania, a anuntat compania.
Norman Tajudin (foto), vice president International Emerging Markets al diviziei Sony, a declarat ca dezvoltarea tehnologiilor 3D si Blu-ray este un moment "provocator si foarte interesant" ce va revolutiona industria filmului. De asemenea, acesta a spus ca grupul Sony are in plan lansarea unui program TV 3D, impreuna cu Discovery Channel si Imax.

Printre filmele in format DVD sau Blu-ray ce vor fi disponibile in 2010 si 2011, ca rezultat al parteneriatului Pro Video - Sony Pictures Home Entertainment se numara "Salt, "Takers", "Resident Evil. Afterlife", "Legion" si in format Blu-ray 3D "Sta sa ploua cu chiftele/Cloudy with a Chance of Meatballs".

Odata cu integrarea in Central European Media Enterprises, Pro Video a devenit parte a MediaPro Entertainment, una dintre cele mai puternice divizii de continut si media din Europa.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Articole similare
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 08:03
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter