- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

RCS&RDS le recomanda Internetul telespectatorilor Money Channel

17 Jul, 16:29 • Redactia DailyBusiness
RCS & RDS a anuntat astazi reintegrarea postului TV The Money Channel in reteaua de cablu si satelit, in anumite conditii. Pana pe 21 iulie, cand o parte dintre abonati vor putea receptiona din nou postul prin intermediul unor receptoare speciale, operatorul recomanda abonatilor accesarea variantei online a televiziunii.
RCS&RDS le recomanda Internetul telespectatorilor Money Channel

„Pana la data de 21 iulie 2008 telespectatorii The Money Channel, abonati in reteaua RCS & RDS, au posibilitatea sa urmareasca programele online, transmisia videostreaming a postului fiind radical imbunatatita. Serviciul este disponibil gratuit, pe site-ul www.tmctv.ro”, se spune intr-un comunicat de presa al RCS&RDS.

Abonatii serviciilor furnizate de RCS & RDS vor putea receptiona din nou programul The Money Channel (TMCTV) atat prin intermediul serviciului satelit Digi Tv cat si prin intermediul pachetului digital Digi Cablu retransmis prin cablu in orasele in care RCS & RDS furnizeaza servicii de retransmitere a programelor TV, precum si in pachetele analogice ale retelelor operatorului, in functie de capacitatea tehnica existenta.

Compania nu a precizat cati abonati are pe segmentul cablu digital, respectiv cablu analog, si nici ce procent din totalul abonatilor vor putea sa aiba acces la postul TV respectiv.

Potrivit operatorului, pentru a putea receptiona programul Money Channel abonatilor li se vor pune la dispozitie in custodie, receptoare digitale, care pot fi ridicate in punctele de prezenta RCS & RDS, in urma semnarii unui act aditional.

Reprezentantii RCS & RDS nu au putut fi contactati de catre DailyBusiness.ro pentru mai multe detalii referitoare la conditiile de receptie a TMCTV.

Saptamana trecuta, RCS&RDS a scos din grila posturile TMCTV (The Money Channel) si Telesport, ambele detinute de trustul Realitatea Catavencu, inlocuindu-le cu postul de sport GSP TV (controlat de grupul media Intact), fara a instiinta cele doua posturi TV si clientii.

Despre conflictul care a generat aceasta situatie a vorbit pe blogul sau si jurnalistul Catalin Tolontan.