MEDIA & MARKETING

Realitatea a pregatit 8 mil. de euro pentru lansarea a 30 de statii locale (Update 1)

27 martie 2008, ora 11:43, autor(i): Andra Gheorghe 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Patrule, directorul de dezvoltare a retelei locale Realitatea Tv, anunta lansarea a 5 statii anul acesta
Patrule, directorul de dezvoltare a retelei locale Realitatea Tv, anunta lansarea a 5 statii anul acesta
Investitiile pe care le va realiza Realitatea-Catavencu in deschiderea a 30 de statii locale, programate in urmatorii 3 ani, se ridica la circa 8 milioane de euro, au declarat pentru DailyBusiness oficialii trustului.
Deschiderea primei statii locale Realitatea, care se va lansa oficial maine, a beneficiat de o investitie de 500.000 de euro.

Printre orasele in care grupul controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu planuieste lansarea de posturi locale de stiri se numara Brasov, Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui sau Suceava.Planul Realitatea TV: lansarea a 30 de statii locale de stiri, in 3 ani (Articol initial)

27 martie 2008, ora 11:29 
Patrule, directorul de dezvoltare a retelei locale Realitatea Tv, anunta lansarea altor 5 statii anul acesta
Patrule, directorul de dezvoltare a retelei locale Realitatea Tv, anunta lansarea altor 5 statii anul acesta
Realitatea TV va lansa maine la Cluj prima statie locala de stiri, aceasta fiind urmata in urmatorii trei ani de peste 30 de statii locale, printre care Brasov, Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.
Potrivit lui George Patrule, directorul de dezvoltare retea a statiilor locale Realitatea TV, urmatoarele orase in care vor fi lansate statii locale anul acesta sunt Brasov, Sibiu, Timisoara,Constanta si Tg. Mures.

Echipa redactionala a postului Realitatea TV Cluj va fi condusa, din functia de director, de jurnalistul Lucian Danciu, fost director al statiei locale Antena 1 Cluj. Din echipa vor face parte persoane precum Anda Cordos, Timea Bereczki, Ionel Lespuc, Horea Soica sau Sandu Muresan.

Noul post va difuza, pe langa programele Realitatea TV, un numar mai ridicat de jurnale de stiri locale. De luni pana vineri, intre orele 6.45 si 9.00, Realitatea TV Cluj va difuza trei jurnale de stiri.Urmatorul jurnal de stiri locale va fi difuzat de la ora 13.00, iar seara, de la ora 18.20, telespectatorii vor putea urmari cele mai importante stiri ale zilei, de pe plan local.

Grupul Media Realitatea Catavencu, controlat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu, detine posturile de televiziune Realitatea TV, Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 02 Decembrie 2020, 14:55
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter