- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Realitatea dezminte plecarea lui Andrei Gheorghe din trust

13 Feb, 14:22 • Redactia DailyBusiness
Oficialii Realitatea Catavencu au negat informatiile potrivit carora realizatorul de programe TV Andrei Gheorghe ar urma sa plece din cadrul trustului, spunand ca el pregateste un nou format de emisiune.
Realitatea dezminte plecarea lui Andrei Gheorghe din trust

Potrivit acestora, Gheorghe este in prezent profund implicat in campania initiata de Realitatea TV impotriva taxei auto – „Taxa la zid – Semneaza. Modernizeaza Romania”, fiind plecat in tara pentru promovarea acesteia. Odata cu finalizarea acestui proiect, Andrei Gheorghe ar urma sa pregateasca un alt format de emisiune tot in cadrul Realitatea TV, au spus pentru DailyBusiness reprezentantii trustului.

Informatii referitoare la plecarea lui Gheorghe din Realitatea au aparut pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan, acesta afirmand ca realizatorul va renunta la contractul semnat cu postul de televiziune, in urma unei decizii luate de comun acord cu conducerea postului.

Potrivit lui Tolontan, Realitatea TV ar urma sa suplineasca lipsa lui Gheorghe printr-un nou format de emisiune, incredintat jurnalistul sportiv Catalin Oprisan, in prezent realizatorul unei emisiuni de revista presei sportive la postul Telesport.

Mai mult, Realitatea TV ar urma astfel sa concureze direct formatul de revista presei prezentat de Mircea Badea pe Antena 3.

Oficialii Realitatea – Catavencu au negat aceste ipoteze.