MEDIA & MARKETING

Realitatea Media, amenintata cu insolventa pentru facturi neplatite la service auto

03 ianuarie 2011, ora 14:18 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
service-mediu.jpg
Porsche Inter Auto Romania, firma care reuneste sub aceeasi umbrela dealerii auto ai grupului Porsche, a cerut insolventa Realitatea Media, societate care reuneste operatiunile de TV si radio ale trustului controlat de Sorin Ovidiu Vantu, pentru o datorie de circa 25.000 euro, cumulata in urma neplatii facturilor pentru servicii de service auto, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Porsche Inter Auto.
Cererea de insolventa a fost depusa pe data de 9 decembrie 2010, la Tribunalul Bucuresti, primul termen de judecata fiind fixat exact pentru un an mai tarziu, pe 9 decembrie 2011.

Potrivit reprezentantilor creditorului, Realitatea Media a cumulat datorii de circa 100.000 lei (25.000 euro), prin neplata unor facturi pentru servicii de service auto, care dateaza din 2009 si 2010.

Oficialii Realitatea nu au fost disponibili pentru informatii suplimentare pana la momentul publicarii articolului.Trustul patronat de Vantu apare pe site-ul Tribunalului cu o cerere de insolventa depusa tot in decembrie de Compania Nationala a Imprimeriilor Coresi, care nu a putut fi contactata pentru informatii detaliate.

Realitatea Media, trust patronat de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu si aflat sub managementul grupului Asesoft din octombrie 2010, a primit mai multe cereri de insolventa pe parcursul anului trecut, din partea unor companii ca Attica Media, France Presse, Societatea R sau Mediafax.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 26 Octombrie 2021, 23:41
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter