- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Realitatea TV renunta oficial la Andrei Gheorghe

02 Jun, 10:35 • Redactia DailyBusiness
Realitatea TV nu va mai reinnoi contractul cu Andrei Gheorghe, care a expirat pe 31 mai 2008, dar colaborarea poate fi reluata daca vor exista proiecte comune, au declarat reprezentantii trustului Realitatea-Catavencu, detinatorul postului.
Realitatea TV renunta oficial la Andrei Gheorghe

Cele doua parti au hotarat de comun acord rezilierea contractului.

Realitatea TV a decis, in mai, suspendarea temporara a realizatorului Andrei Gheorghe, pana la clarificarea circumstantelor in care s-a produs un incident dintre realizator si un agent de circulatie.

De asemenea, in luna aprilie, oficialii grupului au anuntat o investitie de 2 milioane de euro in statiile Realitatea International, la Roma si Madrid. Andrei Gheorghe urma sa managerieze statia din Roma.

Nu a fost luata inca o decizie in legatura cu persoana care il va inlocui pe Gheorghe la conducerea statiei de televiziune a postului Realitatea din Italia, care produce programe locale zilnice destinate comunitatilor romanesti, urmand sa analizeze mai multe variante.

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, care mai detine posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express.

Resurse suplimentare
Stire despre lansarea Realitatea TV International
Stire despre suspendarea lui Gheorghe in urma incidentului cu agentul de circulatie