- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rebranding de ambalaj pentru Metaxa

20 May, 16:31 • Redactia DailyBusiness
Brandul de coniac Metaxa, importat in Romania de compania BDG Import, adopta incepand de luna aceasta un nou design de ambalaj, realizat de agentia The Brand Union din Paris, Franta, a declarat Ana Maria Sterian, brand managerul Metaxa in Romania.
Rebranding de ambalaj pentru Metaxa

Rebrandingul de ambalaj va fi comunicat printr-o campanie pe termen lung, care se va implementa la nivel international.

„Campania de rebranding se va desfasura pe o perioada lunga de timp, implicand practic toata gama Metaxa ( Metaxa 3*, Metaxa 7* Metaxa 12*), iar suma investita in aceasta campanie, care se afla la inceput, nu este deocamdata stabilita”, a declarat Sterian pentru DailyBusiness.ro.

Potrivit brand managerului Metaxa, comunicarea la nivel international va fi descentralizata.

„Fiecare tara va avea libertatea de a decide cum va pune in valoare si cum va promova aceste schimbari importante ale ambalajului. In ceea ce priveste agentiile care vor implementa strategia, este optiunea fiecarui importator cu cine va colabora pentru aceasta campanie. BDG Import va comunica rebrandingul ambalajelor Metaxa 3*, 5* si 7* alaturi de agentia de PR Rogalski Grigoriu”, a precizat Ana Maria Sterian.

Noua sticla de 0,7 ml. a Metaxa 5 * are usoare modificari de dimensiune (de la 35,5 cm la 33,1 cm), avand, potrivit reprezentantilor BDG, avantajul unei mai bune pozitionari pe raft. Forma si fatetele sticlei dau o vizibilitate superioara etichetei si pun mai bine in valoare semnatura „Spyros Metaxa”, acum prezenta pe gatul sticlei.

Rebrandingul a fost anuntat cu ocazia implinirii a 120 de ani de la lansarea marcii.

Brandul Metaxa a intrat pe piata din Romania inainte de 1989 si in prezent face parte din portofoliul de marci al BDG Import. Alaturi de Metaxa, portofoliul de branduri al companiei BDG Import mai include: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Louis XIII, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Borges.