- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Reteaua internationala de relatii publice ComUnity.pro intra oficial pe piata. SmartPoint, reprezentanta din Romania

19 Oct, 11:25 • Redactia DailyBusiness
ComUnity.pro, retea formata din agentii independente de PR, avand ca punct comun specializarea in comunicare strategica pentru pietele hi-tech, isi deschide oficial activitatea odata cu primul consiliu de la Bruxelles. Agentia locala SmartPoint reprezinta reteaua in Romania.
Reteaua internationala de relatii publice ComUnity.pro intra oficial pe piata. SmartPoint, reprezentanta din Romania

Proiectul a fost lansat neoficial in septembrie 2009, raspunzand nevoilor de comunicare ale unei asociatii europene de tehnologie (FTTH: Fiber to the Home Council Europe). Dupa un an de activitate, reteaua este reprezentata in 19 tari de catre 18 agentii.

Toate agentiile afiliate ComUnity.pro au fost selectate pe baza recomandarilor presei nationale din fiecare tara.

Reteaua opereaza pe baza principiului „plata pe masura rezultatelor”: toti partenerii retelei ofera preturi transparente pentru actiuni reale cu rezultate, nu pentru sugestii, actiuni nereusite sau planuri fara implementare.

ComUnity.pro recruteaza in prezent parteneri in America de Nord si Sud, Asia, regiunea Pacific si Africa.

Reteaua acopera prin agentiile afiliate: Austria, Belgia, Croatia, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Luxemburg, Marea Britanie, Olanda, Orientul Mijlociu, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Spania, Tarile Scandinave si Ungaria.

Infiintata in 2005, SmartPoint este o companie independenta de consultanta in comunicare la nivel regional si gestioneaza conturi precum: Ascendis, Asesoft Net, BenQ, eMAG, Kingston Technology, Mio Technology, NVIDIA, Sony, Sony PlayStation, Sony Vaio.

SmartPoint deruleaza operatiuni la nivel regional – Bulgaria, Croatia, Serbia si Slovenia.