MEDIA & MARKETING

Revista Joy va fi lansata in Tarile Baltice

21 noiembrie 2007, ora 11:55 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
joy-mediu.jpg
Publicatia lunara pentru femei Joy, lansata in Romania in 2004, va fi scoasa pe piata luna aceasta si in Tarile Baltice (Estonia, Letonia, Lituania), informeaza presa internationala .


La sfarsitul lunii noiembrie, "Joy" va aparea in Lituania, urmand ca din martie, respectiv aprilie 2008, sa fie lansata in Lituania si Estonia.

Publicatiile vor fi editate in cele trei tari baltice de Lilita Group, cel mai mare grup de media din Lituania, care editeaza, printre altele, revistele Cosmopolitan si FHM, cu aparitii si in Romania.

Joy este o revista lunara de lifestyle, care targeteaza publicul feminin intre 18-35 ani, cu aparitii in peste 10 tari din lume. Joy este editata in Romania de grupul media Edipresse, care mai publica, printre altele, revistele Elle, Avantaje sau Viva.In primele sase luni ale acestui an, Joy a inregistrat un tiraj mediu pe aparitie, in Romania, de peste 50.000 de exemplare si a vandut circa 38.300 de exemplare, conforma datelor Biroului Roman de Audit al Tirajelor (BRAT).
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 13:30
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter