- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Rindasu renunta la PR-ul Realitatea Catavencu, pentru un business propriu

24 Jun, 15:33 • andra.gheorghe
Lavinia Randasu a demisionat luni din functia de PR manager a trustului Realitatea Catavencu, pentru a pregati lansarea unui proiect propriu in aria de comunicare.
Rindasu renunta la PR-ul Realitatea Catavencu, pentru un business propriu

„Mi-am dat demisia luni, in mod amiabil, pentru a ma putea ocupa de un business propriu in aria de comunicare”, a declarat Rindasu pentru DailyBusiness.

Contractul dintre cele doua parti va lua sfarsit la 1 iulie.

„Deocamdata nu pot da mai multe detalii despre proiectul pe care il pregatesc, pentru ca inca nu s-a finalizat. Au mai ramas cateva aspecte legale de care trebuie sa ne ocupam, dupa care voi reveni cu mai multe informatii referitoare la proiect”, a mai spus aceasta.

Lavinia Randasu a intrat in grupul Realitatea Catavencu in ianuarie 2008, unde a coordonat PR-ul posturilor de televiziune Realitatea TV, The Money Channel si Romantica.

Dupa reorganizarea Realitatea Catavencu, din februarie 2008, Rindasu a facut parte din divizia Quality, care numara, pe langa Realitatea TV postul de radio Realitatea FM, Realitatea International, Cotidianul, Academia Catavencu, Radio Guerrilla si Idei in Dialog.

Inainte de a se alatura echipei Realitatea, Lavinia Rindasu a detinut functia de PR Officer al grupului Leo Burnett pentru aproape doi ani.