MEDIA & MARKETING, CARIERE

Roxana Diba este noul Managing Director Golin Romania

22 martie 2021, ora 14:06 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
golin.jpg
Începând cu luna mai a acestui an, Roxana Dibă devine noul Managing Director Golin România, una dintre cele mai importante agenții de relații publice de pe piața locală. Echipa de management este completată de Cristina Butunoi, care devine Deputy Managing Director.

După 10 ani petrecuți în echipa Golin, dintre care ultimii patru în poziție de management, Irina Roncea se retrage din agenție.

„Cultura noastră este construită în jurul oamenilor, iar cel mai elocvent exemplu este chiar Roxana, care a început cu noi acum 10 ani, pe poziție de intern, și astăzi preia managementul companiei”, declară Veronica Savanciuc, Președinte & CEO Lowe Group.

Cristina Butunoi s-a alăturat Golin în martie 2020, ca Head of Corporate. Cu o experiență de 20 de ani în comunicarea corporate și consumer, comunicarea cu autoritățile și sectorul non-profit, Cristina are o expertiză care acoperă domenii precum energie, banking, industrie, retail, real estate, IT, farma și FMCG.„Primul meu an în Golin s-a suprapus cu pandemia, așadar cu mult working remote, ceea ce nu doar că nu a fost un impediment, ci ne-a adus mai aproape decât m-aș fi așteptat”, afirmă Cristina Butunoi, Deputy Managing Director, Golin.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 24 Mai 2022, 15:18
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter