MEDIA & MARKETING

Saatchi & Saatchi are un nou director de creatie

22 decembrie 2011, ora 11:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
saatchi.jpg
Suedezul Johan Ohlson este noul director de creatie al agentiei Saatchi & Saatchi Romania, inlocuindu-l astfel pe Jorg Riommi, care a ocupat aceasta functie din 2009 si pana anul acesta, cand a preluat postul de director executiv de creatie la Saatchi & Saatchi Frankfurt.

Ohlson are o experienta de peste 10 ani in advertisingul international, lucrand in agentii din 8 tari, precumá BBDO Hamburg, Scholz & Friends Hamburg, TeamOne Varsovia sau DDB Varsovia.

De asemenea, noul director a lucrat in reteaua Saatchi & Saatchi la Budapesta si Varsovia.

Johan Ohlson are in portofoliul sau numeroase premii, printre cele mai importante fiind Silver, Bronze si nominalizari la Cannes, One Show Gold, Epica Gold, Eurobest Gold si Montreux Grand Prix.äExperienta mea in new media si digital se va dovedi utila in contextul actual in care digitalul nu mai este doar o necesitate, este chiar fundamentul comunicarii multor branduri. Nicio agentie nu poate supravietui fara competente digitale si acelasi lucru este valabil si pentru clientiö, a afirmat Johan Ohlson.

SAATCHI & SAATCHI face parte din grupul Centrade, care ofera servicii specializate prin departamentele si companiile componente.

Printre clientii Saatchi & Saatchi se numara Toyota Romania, P&G (Ariel, Head&Shoulders, Pampers), Raiffeisen Bank, Intersnack (ChioChips, Fiesta), PSI (Love Plus), United Way Romania, Special Olympics Romania.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 27 Octombrie 2021, 00:15
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter