- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Saptamanalul \”Click! pentru femei\”, lansat intr-un tiraj initial de 350.000 exemplare

30 Oct, 16:33 • Redactia DailyBusiness
Adevarul Holding, trust controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, va lansa vineri revista saptamanala "Click! pentru femei", intr-un tiraj initial de 350.000 de exemplare, au anuntat astazi oficialii grupului, fara sa ofere detalii suplimentare despre investitia in noua publicatie.
Saptamanalul \Click! pentru femei\, lansat intr-un tiraj initial de 350.000 exemplare

Primele doua numere ale revistei se distribuie gratuit, impreuna cu ziarul Click!, iar din 14 noiembrie, Click! pentru femei va aparea intr-un tiraj de circa 200.000 de exemplare si va putea fi cumparat de la toate punctele de difuzare a presei, cu 0,99 lei.

Saptamanalul contine 44 de pagini, color, si un caiet de 8 pagini cu retete culinare.

Revista „Click! pentru femei” este un brand extension al ziarului „Click!” si se adreseaza cititoarelor intre 18 si 65 de ani.

Potrivit reprezentantilor Adevarul Holding, „Click! pentru femei” isi propune sa ajunga numarul 1 pe piata revistelor mass-market saptamanale din Romania.

Revista „Click! pentru femei” face parte din Adevarul Holding, alaturi de publicatii ca „Adevarul”, „Adevarul de seara”, „Click!”, „Adevarul – 500 miliardari” – catalog anual, publicatiile culturale „Dilema Veche” si „Dilemateca”, precum si revista de politica internationala „Foreign Policy Romania”.

Adevarul Holding este prezent si pe piata internationala ca publisher al cotidianului ucrainean „Blik”, detinut pana nu de mult de trustul elvetian Ringier.