- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

SATI a lansat un nou instrument de masurare a traficului pe Internet

15 Jul, 10:38 • Redactia DailyBusiness
SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet), subsidiara a BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor), a lansat Scores, o noua aplicatie de raportare si analiza a rezultatelor de trafic, care, potrivit oficililor institutiei, va fi utilizata de toti membrii incepand cu data de 15 iulie.
SATI a lansat un nou instrument de masurare a traficului pe Internet

Conform SATI, noul instrument de analiza si raportare a traficului vine cu imbunatiatiri la nivel de usurinta in utilizare si viteza de generare a rapoartelor de trafic, printre care compararea rezultatelor de trafic pentru 2 sau mai multe site-uri, accesarea ulterioara a oricarui raport sau grafic realizat anterior direct din interfata de raportare sau transmiterea automata prin e-mail, fara accesarea aplicatiei, la perioade stabilite de timp, a unor analize prestabilite, catre un numar nelimitat de utilizatori.

O data cu livrarea noii aplicatii, SATI va livra si un nou indicator de trafic, si anume distributia pe tari a numarului de clienti unici. Pe langa datele privind numarul de afisari sau vizite efectuate de catre utilizatorii din diferite tari, acest indicator ofera acum o imagine siasupra utilizarii site-urilor romanesti de catre utilizatori din Romania sau alte tari.

BRAT (Biroul Roman de Audit al Tirajelor) realizeaza incepand din 2007 SATI (Studiul de Audienta si Trafic Internet), masurand in prezent performantele a mai mult de 300 de siteuri web din Romania. BRAT are in prezent 237 membri din randul editorilor de presa scrisa sau online, agentii de publicitate, clienti de publicitate si difuzori de presa.