- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Schimbari in conducerea editoriala F5: Costin Ilie, noul content manager al publisherului

23 Sep, 15:59 • Redactia DailyBusiness
Costin Ilie a fost numit pe 23 septembrie, content manager al publisherului online F5, cu misiunea de a integra redactiile Money.ro si Realitatea.net, de a consolida strategia editoriala a portalurilor si de a eficientiza colaborarea cu echipele din offline.
Schimbari in conducerea editoriala F5: Costin Ilie, noul content manager al publisherului

In activitatea sa, Costin Ilie va colabora cu Viorel Dobran, avansat in functia de redactor-sef Realitatea.net, si Iulian Enache, redactor-sef al portalului de business Money.ro.

Viorel Dobran va fi secondat de doi redactori-sefi adjuncti, Alina Andrei, promovata din functia de editor coordonator al portalului de stiri, si Alexandra Badicioiu-Matei, care va continua, de asemenea, sa coordoneze editorial si platforma feminina de bloguri si comentarii, Pandora’s.

VoxPublica va fi gestionata la nivel de continut, ca si pana acum, de Costi Rogozanu.

Similar, la conducerea portalului de business Money.ro raman Iulian Enache, redactor-sef, Ionut Tudorica si Mihai Nicut, in calitate de adjuncti, iar platforma de bloguri, opinii si analize de business, Standard, va fi coordonata, in continuare, de Radu Soviani.

Cu o experienta in presa de peste 10 ani, Costin Ilie a ocupat printre altele, timp de 6 ani, pozitia de editor coordonator al ziarului Cotidianul. Lucreaza in presa digitala din 2008, cand a fost numit redactor-sef al website-ului Cotidianul.ro, functie la care avea sa renunte un an mai tarziu pentru a coordona editorial, in paralel, proiectele VoxPublica.ro, alaturi de Costi Rogozanu, Zoom TV si portalul de stiri din Chisinau Publika.md. In mai anul acesta, Costin a fost numit redactor-sef al portalului de stiri Realitatea.net.