- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Schimbari strategice in zona new media de la Realitatea-Catavencu

01 Sep, 13:34 • Redactia DailyBusiness
Boardul director al Grupului Realitatea-Catavencu a aprobat astazi mai multe proiecte in zona new media, decizie care marcheaza trecerea fostei structuri online la statut de divizie autonoma, de interes strategic pentru grup, anunta reprezentantii Realitatea - Catavencu.
Schimbari strategice in zona new media de la Realitatea-Catavencu

Divizia Business Media va avea o noua formula de conducere si functionare, devenind Divizia Business Media & Consulting, o data cu aprobarea proiectului Money Consulting -o noua structura a grupului care va oferi servicii de consultanta de afaceri.

Divizia New Media devine o structura de sine statatoare in cadrul grupului, managing director al noii divizii fiind numit Dragos Stanca (anterior director Business Media & Online).

In subordinea sa se vor afla atat operatiunile online existente, cat si consortiul de companii care se va forma in jurul proiectului F5 (investitii si parteneriate new media).

Divizia Business Media & Consulting va fi adiminstrata de catre Money Consulting – companie al carei presedinte este Sorin Freciu, actualul redactor sef al canalului The Money Channel.

Directorul general executiv al diviziei Business Media va fi Dragos Nedelcu, actualul manager de proiecte speciale al grupului. Operatiunile TV (Money Channel) si publishing (Business Standard si Money Express) vor fi conduse in continuare de Onut Dragomirescu, respectiv Andreea Rosca.

La activitatile de televiziune si print business se vor adauga insa, in noua formula, si cele de consultanta in afaceri.

Sorin Freciu (40 ani), redactor sef si realizator la Money Channel, lucreaza de patru ani in presa si peste 11 ani de experienta in management.

Dragos Nedelcu (33 ani) este absolvent al facultatii de jurnalistica. A facut parte din echipa care a lansat cotidianul Ziarul Financiar. Ulterior, a devenit redactorul sef adjunct al revistei Capital, iar din 2007 s-a alaturat grupului Realitatea-Catavencu din pozitia de manager de proiecte speciale.

Resurse Suplimentare

Un comentariu vizavi de acest subiect, publicat de Catalin Tolontan pe blogul sau.