MEDIA & MARKETING

Se poate si in Micul Paris: Ikea isi promoveaza canapelele in metroul bucurestean

10 iunie 2010, ora 00:03, autor(i): Andra Gheorghe 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
ikea-mediu.jpg
Producatorul de mobila Ikea a lansat o campanie neconventionala pentru promovarea modelului de canapele Klippan. 8 astfel de canapele au fost amplasate in pasajul de metrou de la Universitate, unde vor "stationa" pana pe 1 iulie.
Cea mai cunoscuta campanie neconventionala a producatorului de mobila este cea derulata in statiile de metrou pariziene.

Mihaela Muresan, directorul de marketing al Ikea, a declarat pentru DailyBusiness.ro ca proiectul special din pasajul de la Universitate face parte dintr-o campanie mai ampla, demarata pe 20 aprilie, care cuprinde mai multe elemente in mixul de comunicare: advertising clasic, PR si BTL.

"Proiectul special de desfasoara doar in pasajul de la Universitate, unde sunt expuse 8 canapele Klippan cu huse diferite si mesaje 'asortate'. Ideea proiectului a apartinut exclusiv departamentului de marketing al Ikea, care s-a ocupat si de implementarea ei", a declarat Muresan."Locatia de la Universitate a fost aleasa datorita fluxului foarte mare de oameni care tranziteaza aceasta zona zilnic", a mai spus reprezentanta companiei.

Aceasta forma de promovare a fost selectata exclusiv pentru Klippan, pentru ca produsul aniverseaza anul acesta 30 de ani de la lansare.

Muresan nu a furnizat valoarea investitiei alocate proiectului de la Universitate.
[gallery:93]
"Obiectivul principal al acestei campanii este unul legat de imagine, nu de vanzari. Actiunea din pasaj se doreste o promovare inedita a canapelelor Ikea", a afirmat directorul de marketing al companiei.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 08:27
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter